Lobke Simoen
Sam Daeleman

Dasivet Dierenartsen werkt samen met onderstaande dierenartsen. U kunt in onze praktijk op consultatie komen bij hen na afspraak.

Katrien Dedecker

Dierenarts
Katrien Dedecker

Dierenarts Katrien Dedecker studeerde af in 2004 aan de universiteit Gent.

Samen met Sam kan u bij hun terecht voor mankheidsonderzoek, radiografie bij paarden. Katrien haar passie voor veulenzorg heeft geleid tot een gespecialiseerde kudde van pleegmerries voor weesveulens dus ook hiervoor kan u bij haar terecht.

Sinds 2009 heeft zij haar opleiding aangevuld met osteopathie voor paarden en gezelschapsdieren.


Katrien werkt enkel op afspraak bij ons

 

Winnie

Dierenarts
Winnie

Ik ben Dierenarts Winnie, gepassioneerd door natuurlijke geneeswijzen zoals acupunctuur, homeopathie, kruiden en etherische oliën.
Sinds mijn afstuderen in '95 wijd ik mezelf aan holistische diergeneeskunde. Ik volgde veelvuldige bijscholingen in binnen- en buitenland om jullie dieren beter te kunnen helpen. Acupunctuur, homeopathie en de juiste voedingsupplementen zijn in staat een groot aantal klachten te verlichten bij vele huisdieren, ook hun gedrag wordt vaak positief beïnvloed.
Ik werk als tweedelijnsdierenarts samen met een aantal dierenartsen. Vanaf heden kom ik ook bij Dasivet om je dieren op een holistische manier te behandelen
Als ik niet in de praktijk sta, ben ik graag jullie vrolijke coach. Iedereen die interesse heeft in natuurlijke diergezondheid kan workshops bij me volgen

Alain Bergenhuyzen

Orthopedist - neuroloog
Alain

Studeerde in 2005 af als dierenarts en volgde vervolgens een vier jaar durende opleiding tot specialist-chirurg van gezelschapsdieren aan de faculteit diergeneeskunde Universiteit Gent Auteur en mede-auteur in nationale en internationale tijdschriften. Certificate AO fracture treatment San Diego, Arthroscopy courses Ghent University , Documentation Surgical Rotation Paris , Surgical rotation Wenen , Surgical rotation University Utrecht.

Alain, is de doorverwijzende orthopedist/neuroloog

Tara Mertens

Trimster
Tara Mertens

Hallo, mijn naam is Tara ik heb een honden-en kapsalon in Eindhout. Ik vind het enorm belangrijk dat ook dieren zich goed in hun vacht voelen, en dat ze er ook mooi uitzien.

Bij 'Als kat & hond' is elk ras welkom, van chihuahua tot Deense dog.
Nog vragen? Aarzel dan niet en contacteer me even.
0496/60 52 65 of Mertens.tara@gmail.com

Tara is de trimster die 1 dag per week bij ons in de nieuwe praktijk beschikbaar zal zijn.

Voor 2de lijnsdiergeneeskunde en verdere doorverwijzingen werken wij samen met

Dierenartsencentrum Herckenrode

Holrakkerstraat 15 - 3511 Kuringen

Tel: 011/256134

Dierenartsenpraktijk Herckenrode-West

Koepoortstraat 9 - 3545 Halen

Tel. 013/556662