Heb je het al gemerkt? Onze website zit in een nieuw jasje! 

Omdat we jullie nog beter van dienst willen zijn, vonden we het tijd om onze website even een opfrisbeurt te geven. Vanaf nu kan je hier nog meer informatie vinden over hoe wij te werk gaan voor de zorg voor kleine huisdieren, paarden en herkauwers, en geven we je graag  een blik achter de schermen op deze nieuwspagina of onze fotogalerij! Ook kan je binnenkort allerlei super interessante blogartikels vinden op onze blog, boordevol tips en weetjes!

Onze website zit in een nieuw jasje!

Vanaf nu in onze praktijk verkrijgbaar: PERFECT-FIT harnassen voor hond

Deze harnassen hebben een ergonomische, nauwsluitende en rustgevende pasvorm. Ze zijn volledig af te stellen op het lichaam door 3 verschillende onderdelen, die je volledig kan losklikken van elkaar en combineren in verschillende maten.

Gemaakt met kwaliteitsvolle zachte fleece voor optimaal comfort en uitwasbaar.

Benieuwd of graag eens passen? Maak een afspraak en wij helpen jou met een vrijblijvende pasbeurt! 

Perfect-fit Harnas

Onderzoek wijst uit dat Cushing (PPID) bij het paard een sterk onder-gediagnoticeerd probleem is. Om de drempel voor testen te verlagen wordt er vanuit de medische wereld het initiatief genomen om in de maanden september en oktober testen op PPID gratis te maken. Heeft uw paard vage klachten of symptomen van de ziekte, of is uw paard ouder dan 13 jaar, dan komt hij/zij in aanmerking. Contacteer één van onze dierenartsen voor meer info.

PPID in de herfst

Lees meer

Denkt u al over het beschermen van uw paarden tegen rhinopneumonie? 
Door correcte vaccinatie elimineert u het risico op zenuwsymptomen en abortus. Wilt u graag meer hierover weten? Bel één van onze teamleden of klik op "lees meer".

Rhinopneumonie

Bekijk video

Een veel voorkomend probleem bij honden op leeftijd is het voorkomen van een hartruis, en bijgevolg het vergroten van het hart. De gevolgen en oplossingen daarvan kan u vinden in het informatieve filmpje bij “bekijk video”. Elke oudere hond wordt bij ons daarom in seniorscreening geplaatst waardoor wij dergelijke problemen snel kunnen opsporen en correct kunnen aanpakken.

Hartruis bij honden

info wachtdienst

bel ons

Maak afspraak

Trichelhoek 7,
2430 Eindhout-Laakdal

Voor spoedgevallen 24/7 bereikbaar via het onderstaand telefoonnummer. Buiten onze openingsuren kom je mogelijks bij de wachtdienst terecht. 

U kan zelf een online afspraak maken voor uw kleine huisdieren of ons hiervoor telefonisch of via email contacteren. Indien het gaat om afspraken voor paarden of herkauwers, of voor operaties, röntgenfoto’s, echografieën of andere diepgaande diagnostiek, gelieve dan altijd telefonisch of via email een afspraak te maken.

Contact en bereikbaarheid

info wachtdienst

Contacteer ons

info@dasivet.be
014 75 05 03

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle Dasivet nieuwtjes!

Blijf op de hoogte

Met deze nieuwsbrief krijg je nieuwtjes over onze praktijk, weetjes over de verzorging van jouw viervoeter en nieuwe blogartikels recht in jouw mailbox. Zo blijf je steeds op de hoogte van waar wij bij Dasivet mee bezig zijn!